Despre Auto Rulate Germania

Dorim sa venim in ajutorul clientilor pentru achizitionarea unei masini second hand/noi din Germania la un pret real si intr-o stare buna!

 Incercam sa ne diferentiem de concurenta prin oferirea catorva servicii care vin in ajutorul clientului pentru a-si cumpara o masina in stare buna la pretul real! Suntem printre putinii care ne putem deplasa pe tot teritoriul Germania pentru a vedea in detaliu masina dorita pentru ca de foarte multe ori in anunturi nu sunt specificate anumite detalii, sunt prea putine poze cu masina asa ca dorim sa venim in ajutorul vostru pentru a face cea mai buna alegere!

 Avem peste 182.000 de Abonati pe YouTube, fiind unul din cele mai mari canale din Romania in acest domeniu.

 

 

Lunar vedem peste 250 masini second hand de la diferiti vanzatori in Germania asa ca ne este foarte usor sa iti recomandam anumite modele, anumite parcuri auto sau sa iti spunem cat ar costa o anumita masina, daca ai bugetul necesar, toate acestea doar printr-o sedinta de consultanta!

 

Daca esti interesat sa achizitionezi o masina prin intermediul nostru nu ezita sa ne contactezi prin formularul alaturat sau direct pe Whatsapp!

  0

  Ani in

  Business

  0 K
  Abonati YouTube
  0 +
  Intermedieri
  0 +
  Clienti Fericiti
  Urmați-ne

  Cateva din Masinile achizitionate prin intermediul nostru

  Cele Mai Frecvente Intrebari

  Da, daca se opteaza pentru Serviciul de Cautare/Consultanta. Ne vom intalni printr-un apel video sau audio moment in care discutam toate detaliile, ne spui ce buget ai, ce masina te-ar interesa, dotari, motorizare, etc.

  • Pentru mai multe detalii intrati Aici

  De obicei tot procesul de cumparare dureaza intre 7-14 zile (exista si exceptii) in functie de cum decurge plata, in functie de transportator, etc.

  Ne deplasam personal daca ai gasit o masina in Germania si doresti sa o cumperi!

  Verificam Acte, starea masinii, accidente/revopsiri respectiv Test Vopsea (doar daca vanzatorul permite), semne de uzura, functionalitatea tuturor sistemelor mecanice/electrice, DIAGNOZA (doar daca vanzatorul permite), identificare km reali!

  Preturile pentru Vizualizarea unei masini incepe de la 350 euro si poate varia in functie de locatia masinii/masinilor! Daca optati pentru acest Serviciu in cazul in care cumparati masina este inclusa si intermedierea in acest pret

  Da, este posibil doar ca cel mai important aspect ar fi ca masinile gasite sa se alfe in aceeasi zona (max.100km distanta intre ele). Ar fi mult mai avantajos pentru tine sa gasesti mai multe masini in aceeasi zona deoarece la final dupa 3-4-5 masini vazute cu siguranta o vom alege pe cea mai buna

  Din pacate nu, indiferent daca cumperi sau nu masina, deoarece noi am parcurs deja distanta pana la masina fie ca au fost 100-200-300km, am cheltuit bani pentru combustibil, am pierdut cateva ore, deci banii nu se pot returna.

  In cazul in care masina se vinde intre timp si ai achitat pretul pentru serviciul de verificare si nu ne-am deplasat la masina, banii vor fi restituiti cu exceptia comisionului pentru transfer care apartine bancii.

  Da, ne deplasam in toata Germania doar ca se va percepe un comision extra in functie de distanta pana la masina pentru timp+benzina, de aceea ar fi bine daca ai gasi o masina in zona noastra.

  Nu oferim transport in mod direct dar va putem recomanda cateva firme de transport autorizate din Romania cu care colaboram sau poti contacta chiar tu o firma de transport din orasul tau.

  Peste 90% din Masinile intermediate pentru clinetii nostri au fost platite prin Transfer Bancar direct in contul bancar al Vanzatorului/Dealer/Autohaus

  Fie ca ai gasit o masina si doresti o parere de la un profesionist, fie ca nu stii ce masina sa iti cumperi si doresti consultanta din partea unui specialist, noi suntem aici! Tariful pentru o sedinta de consultanta este de 85€ pentru o sedinta de 45-60 minute online. Intalnirea are loc pe Skype, Zoom sau Whatsapp printr-un apel Video sau Audio

  Poti sa iei legatura cu noi oricand prin intermediul formularului de Contact sau la adresa de email contact@autorulategermania.ro

  Desigur, daca doresti poti sa vi in Germania pentru a ridica noua masina, te putem ajuta cu numerele pentru export, te putem lua de la cel mai apropiat Aeroport (contra-cost)

  Nu, nu detinem un parc auto nici in Germania nici in Romania. Masinile pe care le avem noi de vanzare se pot vedea fizic doar in Germania pe baza de programare.

  Da, este posibil acest lucru doar ca exista riscul ca dupa verificare masina sa nu corespunda nevoilor/cerintelor tale iar in cazul in care nu ai o masina de rezerva treburile s-ar complica, asa ca cel mai bine ar fi ca totusi verificare sa fie facuta de noi in prealabil mai ales daca vrei sa vi din Romania special pentru a vedea/verifica masina. Daca esti sigur ca vrei sa cumperi masina pe care ai gasit-o putem sa mergem impreuna ca o sa verificam, etc.